20 Ιουνίου 2019

ΓΥΝΑΙΚΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ
Από την ενδομήτριο ζωή ξεκινά η έκθεση του εμβρύου σε δραστικά βακτήρια σύμφωνα με νέα έρευνα Αυστραλιανών επιστημόνων που δημοσιεύθηκε στο Frontiers in Microbiology αμφισβητώντας την επικρατούσα άποψη ότι το περιβάλλον της μήτρας είναι αποστειρωμένο.

Tags:

ΓΥΝΑΙΚΑ
Αυτή είναι η φροντίδα που θα προετοιμάσει την επιδερμίδα του σώματος έτσι ώστε να νιώσουμε πολύ καλύτερα τις πρώτες φορές που θα φορέσουμε μαγιό. Και δεν χρειάζονται υπερβολές γιατί θαύματα δεν γίνονται και όλα ξεκινούν από το να αγαπήσουμε το σώμα μας.

ΓΥΝΑΙΚΑ
Η επικοινωνία ανάμεσα στους γονείς και το παιδί αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καλλιέργειας μιας ισορροπημένης σεξουαλικής συμπεριφοράς αλλά και της προφύλαξης από διάφορα είδη σεξουαλικής βίας, καταπίεσης και δύσκολων καταστάσεων. Έτσι, εναπόκειται στους γονείς να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά τους έχουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να παραμείνουν ασφαλή.

ΓΥΝΑΙΚΑ
Νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό European Journal of Epidemiology, δείχνει πως η κατανάλωση δίαιτας με υψηλή περιεκτικότητα σε ξηρούς καρπούς, στο πρώτο τρίμηνο της κύησης, σχετίζεται με βελτίωση της νευροανάπτυξης στα παιδιά.

Tags:

ΓΥΝΑΙΚΑ
Οι στρεσαρισμένοι άνθρωποι κάνουν κακές διατροφικές επιλογές, τρώγοντας φαγητά υψηλότερης περιεκτικότητας σε θερμίδες. Οι στρεσαρισμένοι γονείςενδέχεται να κάνουν αυτές τις ανθυγιεινές διατροφικές επιλογές και για τα παιδιά τους που εξαρτώνται από την κρίση τους, αναφέρει νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Nursing Research.

Tags:

ΓΥΝΑΙΚΑ
Οι γυναίκες που αποτριχώνουν την ευαίσθητη περιοχή τους είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από μακροχρόνιο πόνο γύρω από τα γεννητικά τους όργανα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Lower Genital Tract Disease.

ΓΥΝΑΙΚΑ
Τα συμπεράσματα προηγούμενων μελετών που έχουν διαπιστώσει ότι τα παιδιά μπορούν να μειώσουν την ευτυχία των ενηλίκων έρχεται να ανατρέψει νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε ως εργασία του Εθνικού Γραφείου Οικονομικών Ερευνών της Αμερικής.

ΓΥΝΑΙΚΑ
Παρ'όλο που στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα πολλά κραγιόν που είναι ανεξίτηλα και μεγάλης διάρκειας, η αλήθεια είναι πως αν δεν κάνουμε τα σωστά βήματα πριν την εφαρμογή τους τα αποτελέσματα δε θα είναι τα επιθυμητά!

Ροή Ειδήσεων

Meaculpa.gr

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού. Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε τα σημαντικότερα νέα μας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ