Τετάρτη 11.12.2019

Ιστορικό ορόσημο η συνάντηση Κιμ Γιόνγκ Ουν - Τραμπ

«Iστορικό ορόσημο» για την ειρήνη χαρακτήρισε O πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε Ιν  χαρακτήρισε «ιστορικό ορόσημο» την επικείμενη συνάντηση που θα έχουν τον Μάιο ο  πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν .

«Η συνάντηση του Μαΐου θα καταγραφεί στην ιστορία ως ορόσημο που έκανε πραγματικότητα την ειρήνη στην κορεατική χερσόνησο», ανέφερε ο Μουν χαιρετίζοντας «το θάρρος και τη σοφία των δύο ηγετών» σε μια ανακοίνωση που διάβασε στους δημοσιογράφους εκπρόσωπος του Κυανού Οίκου, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap. 

Αφού «γίνει η συνάντηση του προέδρου Τραμπ και του προέδρου Κιμ μετά τη διακορεατική σύνοδο (κορυφής), η πλήρης αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου θα μπει στον σωστό δρόμο», σύμφωνα με την ανακοίνωση. 

Ο Μουν, εξαίροντας τους δύο ηγέτες, τόνισε ότι πήραν μια «δύσκολη» απόφαση. «Η ηγεσία του προέδρου Τραμπ, ο οποίος ευχαρίστως δέχτηκε την πρόσκληση του προέδρου Κιμ, θα επαινεθεί όχι μόνο από τους λαούς του Νότου και του Βορρά, αλλά και από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που επιθυμούν την ειρήνη» σημείωσε ο Μουν.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.