Πως ένα ταπεινό Smart μπορεί να τραβήξει τρία θηριώδη Pick – Up; (Vid)

Έχουν γραφτεί πολλά και ειπωθεί ακόμα περισσότερα ακόμα περισσότερο για το smart και τις δυνατότητες του. Το μικρό το δέμας τετράτροχο με την υπογραφή της Daimler κατάφερε να αποκτήσει από την πρώτη στιγμή φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς, οι οποίοι έβλεπαν με καχυποψία τις απρόσμενα μικρές διαστάσεις τους και τους χωροταξικούς ή μη περιορισμούς που προέκυπταν από αυτές.

Ήρθε όμως η στιγμή το smart να διαψεύσει τους επικριτές τους και να πάρει την εκδίκησή του αποδεικνύοντας στην πράξη ότι διαθέτει περισσότερες ικανότητες από εκείνες που υποδεικνύει το μέγεθός του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Αμερικανός βάλθηκε να αποδείξει ότι η δεύτερη γενιά του αυτοκινήτου είναι ικανή να τα βάλλει με τρία αμερικανικά pick up, οι διαστάσεις των οποίο παραπέμπουν σε… ημιφορτηγά.

Έτσι, λοιπόν, έδεσε έναν ιμάντα στο πίσω τμήμα του smart και ξεκίνησε τη δοκιμασία, το αποτέλεσμα της οποίας θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε στον δρόμο το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό μοντέλο στην ιστορία της Daimler.

Σημαντική λεπτομέρεια, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έκδοση του smart ήταν η ηλεκτρική, η οποία μετά τις όχι και τόσο σημαντικές αναβαθμίσεις αύξησε την απόδοσή της στους 89 ίππους και τα 156 Nm ροπής.