Πώς πνίγηκε ο 11χρονος γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη – «Φαίνεται ότι υπήρξαν πλημμέλειες»

5442

Νέα στοιχεία βγήκαν στη δημοσιότητα, σχετικά με τον πνιγμό του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, καθώς το παιδί πήγε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα έξω από το σπίτι και έχασε τη ζωή του.

Ο Γιάννης Μαρακάκης που είναι δικηγόρος της μητέρας του παιδιού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε ότι ο 11χρονος κάθε μεσημέρι συνήθιζε να πηγαίνει με τα ξαδέλφια του στην παραλία που βρίσκεται μπροστά ακριβώς από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρεί η μητέρα και η γιαγιά του στους Φούρνους για να κάνει μπάνιο.

 

Μάλιστα, η παραλία είναι αρκετά ρηχή και ο μικρός γνώριζε πολύ καλά να κολυμπά, ωστόσο την μοιραία μέρα είχαν τοποθετηθεί σημαδούρες στο σημείο.

«Εκείνη την ημέρα είχε τοποθετηθεί στο σημείο, όπου κολυμπούσε το παιδί, μια συστοιχία από σημαδούρες. Φαίνεται αρχικά ότι υπήρξαν πλημμέλειες, αλλά αυτό θα φανεί. Το παιδί πνίγηκε γιατί μπλέχτηκε το πόδι του στο σχοινί της σημαδούρας και μάλιστα κατά τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατον να το ξεμπλέξει. Αυτό περιέγραψαν οι άνθρωποι που το βρήκαν και το έβγαλαν στην ακτή», είπε χαρακτηριστικά.

«Η σημαδούρα ήταν κάτι καινούργιο που τοποθετήθηκε στο σημείο, όπου το παιδί συνήθιζε να κολυμπά μπροστά από το σπίτι του. Κατά την προσωπική μου άποψη, μου φαίνεται λογικό να του κίνησε την περιέργεια κι έγινε ό,τι έγινε», πρόσθεσε στη συνέχεια.