Πως θα μοιάζει η επόμενη γενιά της Skoda Fabia;

416

Στοιχεία από τον σχεδιασμό και την τεχνολογία που «κουβαλά» το μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback της Skoda θα διαθέτει η επόμενη γενιά της Fabia.

Αντιθέτως, δεν πρόκειται να δούμε στην γκάμα του αυτοκινήτου ηλεκτροκίνητες διαμορφώσεις όπως άλλωστε και πετρελαιοκινητήρες, οι οποίοι για τη συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων αποτελούν παρελθόν.

Κρίνοντας, πάντως, από το δείγμα γραφής του Skoda Scala, προτεραιότητα των ανθρώπων της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα είναι η αναβάθμιση της αντιληπτής ποιότητας και η διατήρηση του κόστους στα γνώριμα χαμηλά και ανταγωνιστικά επίπεδα.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η νέα Skoda Fabia θα διατηρήσει στο οπλοστάσιό της και τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες βενζίνης του 1,0 λίτρου, διατηρώντας τους δύσκολους καιρούς που ζούμε χαμηλά τον πήχη του τελικού κόστους που καλείται να πληρώσει ο καταναλωτής.

Το παράδειγμα της νέας Fabia θα ακολουθήσουν σε δεύτερο χρόνο και τα Seat Ibiza/VW Polo διεκδικώντας έναν διαφορετικό προσανατολισμό από εκείνον που προσδίδει η Skoda στις προτάσεις της.