Πούλαγε κοσμήματα για 17.000 λίρες προκειμένου να σώσει τον γιο της και πήγε 155.000

333

Μια συναρπαστική και συγκινητική ιστορία μια ανύπαντρης μητέρας.

 

Μια ανύπαντρη μητέρα που πίστευε ότι ένα ρολόι και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια θα της απέφεραν 17.000 λίρες, τελικά έμεινε έκπληκτη όταν μέσω της εκπομπής «Million Pound Pawn» του ITV’s της προσφέρθηκε από υποψήφιο αγοραστή το ποσό των 155.000 λιρών για τα δύο αυτά οικογενειακά κειμήλια.

Η 52χρονη εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς εξήγησε ότι ήθελε να πουλήσει το ρολόι και τα σκουλαρίκια για να βοηθήσει τον άρρωστο γιο της να ακολουθήσει μια θεραπεία.

Ο γιός της γεννήθηκε με έναν όγκο και η 52χρονη χρειαζόταν τουλάχιστον 17.000 λίρες από τα δύο κειμήλια για τη θεραπεία του Αλεξάντερ σε ειδικό νευρολόγο. Ωστόσο, όταν μέσω της εκπομπής, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής, ιδιοκτήτης αλυσίδας κοσμημάτων, της αποκάλυψε ότι τα σκουλαρίκια αξίζουν 70.000 λίρες και το ρολόι 85.000 λίρες έμεινε άφωνη. Το συνολικό ποσό έφτασε τις 155.000 λίρες, ικανό για να προσφέρει μια νέα ζωή στο παιδί της.

«Ο θείος μου κέρδισε το συγκεκριμένο ρολόι σε ένα παιχνίδι πόκερ. Μου το άφησε λέγοντας μου ότι αν χρειαζόμουν ποτέ χρήματα ότι θα μπορούσα να το πουλήσω. Τα σκουλαρίκια ήταν από τη γιαγιά μου», είπε με χαρά η μητέρα που με αυτά τα χρήματα θα μπορεί να καλύψει τις θεραπείες του γιου της.

«Πρέπει να τον πάω σε έναν ειδικό νευρολόγο για να του χαρίσω μια αξιοπρεπή ζωή. Ήταν τόσο δύσκολο γι αυτόν όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον έχει φτάσει 16 ετών και μπορώ να τον βοηθήσω. Και αυτό πρέπει να γίνει πολύ σύντομα διαφορετικά θα τον χάσω. Αυτό το «χρυσάφι» θα βοηθήσει τον γιο μου να αποκτήσει καλύτερη ποιότητα ζωής», δήλωσε συγκινημένη η 52χρονη μητέρα.

Δείτε το βίντεο