Προσέξτε πώς θα ξεκινήσετε τη συζήτηση με αυτά τα ζώδια

Κάποιες φορές ένα απλό “γεια, τι κάνεις” μπορεί να φαντάζει τέλειος τρόπος να ξεκινήσεις μια συζήτηση με ένα νέο φλερτ. Δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να είσαι λίγο “τεμπέλα” στο εισαγωγικό σου μήνυμα -το διαδικτυακό φλερτ μπορεί να είναι εξοντωτικό και δεν έχεις πάντα τη διάθεση να βάλεις τόσο φαιά ουσία σε κάποιον που μπορεί να απαντήσει αλλά και να μην απαντήσει. Αν σε ενδιαφέρει ένα από τα παρακάτω ζώδια όμως καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη ότι χρειάζεται προσπάθεια αν θέλεις να καταλήξετε να βγείτε. Το πρώτο μήνυμα γνωριμίας μετράει για έναν Παρθένο, έναν Σκορπιό και έναν Υδροχόο.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν είναι απλά διαβόητος ως ένα επικριτικό ζώδιο αλλά έχει επίσης κυβερνήτη τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας. Έχει την τάση να εκτιμά τους ανθρώπους που προσπαθούν να χειριστούν σωστά τις λέξεις. Οπότε το να στείλεις ένα απλό “Γειά” και “Πώς πάει;” είναι ξεκάθαρα όχι. Μπορεί να είναι επιλεκτικός αλλά είναι επίσης και πρακτικό ζώδιο. Δώσε του κάτι να ασχοληθεί. θα εκτιμήσει την αληθινή συζήτηση πάνω σε ένα θέμα παρά ένα άνοστο “γειά σου” για να σπάσει ο πάγος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για το βάθος και την έντασή του και έχει την τάση να βάζει τον εαυτό του 100% σε ό,τι και να κάνει. Όταν μιλάμε για διαδικτυακό φλερτ, είναι από αυτούς που θα πάρουν το χρόνο τους να σιγουρευτούν για το αν είναι έτοιμοι να βγουν ραντεβού και θα έχουν ένα ενημερωμένο προφίλ. Εκτιμά και περιμένει από τους άλλους να έχουν διαβάσει το προφίλ του πριν μπουν στον κόπο να κάνουν πρώτη κίνηση. Το να λάβει ένα απλό μήνυμα είναι σχεδόν προσβλητικό για έναν Σκορπιό. Στο προφίλ του έχει πάντα τα σωστά στοιχεία για να βρεις τι θα στείλεις. Αν αποτύχεις να τα αποκωδικοποιήσεις τότε δεν θα τον εντυπωσιάσεις.

Υδροχόος

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις ένα ζώδιο του αέρα, δεν μπορεί να τεμπελιάσεις με τις λέξεις. Ο κλασικός Υδροχόος είναι απασχολημένος προσπαθώντας να αλλάξει τον κόσμο με ένα τρόπο οπότε δεν έχει χρόνο να χάσει με ανθρώπους που δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Αν στείλεις ένα βαρετό μήνυμα για να ανοίξεις τη συζήτηση, πιθανότατα να μείνεις στο “διαβάστηκε”. Ο Υδροχόος φτιάχνεται εγκεφαλικά οπότε δείξε το μυαλό σου. Οτιδήποτε έχει σχέσει με την πολιτική ή την επικαιρότητα θα του κεντρίσει την προσοχή.