Πρωτοφανείς απειλές Πολάκη – Δικαστές, δημοσιογράφοι και ΑΑΔΕ στο στόχαστρό του: «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς…»

Ανάρτηση με πρωτοφανείς απειλές… κατά πάντων έκανε ο Παύλος Πολάκης. Ο πρώην αν. υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ βλέπει «βαθύ κράτος» και βάζει στο στόχαστρό του, δημοσιογράφους, μέλη του δικαστικού σώματος και της διοίκησης της ΑΑΔΕ, αλλά και τραπεζικά στελέχη της χώρας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δε διστάζει μάλιστα να παραθέσει ονόματα και φωτογραφικό υλικό, με ειδική μνεία σε «13 δικαστές που δίκασαν τον Νίκο Παππά» στην υπόθεση με την τηλεοπτικές άδειες.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ»…..(φωτο 1-2-3-4)

Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!

Νομίζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016….

-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππά που κατάργησε η ΝΔ. Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ, τα λεφτά πίσω!!

-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστών με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κύρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.

-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικών και στις εφορείες!

-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τράπεζες ,με κατάργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικών !

Κατάργηση πτωχευτικού Μητσοτάκη, νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ

Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσήδων και μεγαλοοφειλετών (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ όπως πρώτο Φλέμα κλπ κλπ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!».

ΝΔ κατά Πολάκη: Έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της «κάτω πλατείας»

«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πολάκης αμφισβητεί ξανά τον Τσίπρα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες μετά το χαμό που προκάλεσε για τα ψηφοδέλτια στην Κρήτη, με τη νέα του τοποθέτηση εμφανίζεται να αμφισβητεί ξανά το πρόεδρο του κόμματος σχετικά με το πώς θα είναι η δεύτερη φορά Αριστερά.

Την ώρα λοιπόν που ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» διαμορφώνει μια πιο μετριοπαθή στάση για το πώς θα είναι η διακυβέρνηση της Αριστεράς, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές, ο Παύλος Πολάκης «ξαναχτυπά» με τη νέα του ανάρτηση στο Facebook ζητώντας ουσιαστικά «εισβολή» του κόμματος στο κράτος.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε: «Η δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι αλλιώς διότι πλέον έχουμε την εμπειρία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να υπερασπιστούμε ακόμη καλύτερα τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας. Εμείς θα έρθουμε για να γκρεμίσουμε το πελατειακό κράτος. Μας έλεγαν ότι εμείς ήμασταν κυβέρνηση μετακλητών και αυτοί τους διπλασίασαν και αύξησαν και 30% του μισθούς. Οι ”άριστοι” αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν οι ”αρεστοί”. Άρα θέλουμε μια Κυβέρνηση η οποία θα συγκρουστεί με αυτή τη νοοτροπία. Να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο κόμματος – κράτους και μια Κυβέρνηση συνεργασίας κομμάτων μπορεί να το κάνει ακόμη καλύτερα αυτό. Θα έρθουμε να δημιουργήσουμε θεσμούς λογοδοσίας και ελέγχου, να σταματήσει αυτή η ιστορία με το ρουσφέτι και την ευνοιοκρατία, να ξανάρθει μια στοιχειώδης αίσθηση αξιοκρατίας».

«Ο Παύλος έκανε λάθος, πιστεύω το κατάλαβε. Πάμε παρακάτω. Η μάχη όλων μας είναι με τη Δεξιά του Μητσοτάκη και όχι αναμεταξύ μας για το ποιος θα βγει βουλευτής. Και τη μάχη δε τη δίνουν μόνο οι υποψήφιοι. Την δίνουν όλοι και από κάθε μετερίζι», απαντά ο Αλέξης Τσίπρας όσον αφορά την άγρια κόντρα που ξέσπασε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια στα Χανιά.

Tα παραπάνω λόγια του Αλέξη Τσίπρα έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα… ονειρεύεται ο Παύλος Πολάκης για τη δεύτερη φορά Αριστερά.

Παρά το γεγονός ότι η Κουμουνδούρου διαμηνύει ότι το θέμα με τα ψηφοδέλτια θεωρείται λήξαν, ο Παύλος Πολάκης με την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ανοίγει νέο μέτωπο, παίρνοντας ξεκάθαρες αποστάσεις, αμφισβητώντας δημόσια τον πρόεδρο του κόμματός του.