Πτολεμαΐδα: Μπήκε σε μαγαζί, έκλεψε τσάντα με κάρτες και πήγε για… ψώνια

Αστυνομία

Είδε έκθετη την τσάντα που ανήκε σε μια υπάλληλο του καταστήματος στην Πτολεμαΐδα, όπου μπήκε δήθεν ως πελάτισσας μια 23χρονη Ελληνίδα και δεν έχασε ευκαιρία να τη «βουτήξει» και να πάει για ψώνια με τις κάρτες που είχε μέσα. Αυτό που δεν είδε, όμως, ήταν η… κάμερα του καταστήματος που την «σημάδευε»!

Η κλοπή έγινε το μεσημέρι της Τρίτης και η 23χρονη έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτή από το κατάστημα, έχοντας μαζί της την τσάντα που περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα, καθώς και τραπεζικές κάρτες της υπαλλήλου και του συζύγου της. Αμέσως μετά, άρχισε να χρησιμοποιεί τις κάρτες αγοράζοντας διάφορα προϊόντα από καταστήματα της πόλης, χωρίς να ξέρει ότι ήδη είχε ταυτοποιηθεί και την αναζητούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας!

Το ίδιο βράδυ, η «μακρυχέρα» εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε η τσάντα με ακέραια τα έγγραφα, τις κάρτες και τα χρήματα που περιείχε, καθώς και τα προϊόντα που αγόρασε. Η τσάντα παραδόθηκε στην υπάλληλο, ενώ η23χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για κλοπή.