Πυροβολισμός Χαλάνδρι: Η 12χρονη αφόπλισε τη μητέρα της λέει ο δικηγόρος του οφθαλμίατρου

 

 

Η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι, δεν έχει όρια και συστολές και κατασκευάζει τα πιο ευφάνταστα σενάρια, υποστήριξε σήμερα για την Κλοντιάνα Τσέλο ο Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, δικηγόρος και προσωπικός φίλος του θύματος της επίθεσης.

 

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με αφορμή τη σημερινή απολογία της Τσέλο, ο κ. Αλεξανδράκης είπε πως η δράστιδα «είναι ευρηματική, ξέρει να χειρίζεται τους ανθρώπους» και χαρακτήρισε «μπούρδες» όσα ισχυρίστηκε η ίδια μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

 

Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του εντολέα του, ο κ. Αλεξανδράκης είπε πως υποβλήθηκε σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, η οποία κράτησε 8 ώρες. Σημείωσε πως η μία σφαίρα, που πήγε στο θώρακα, ήταν ακίνδυνη. Ωστόσο μια άλλη προσέβαλε ζωτικά όργανα. Οι γιατροί, είπε, πως χαρακτηρίζουν επιτυχημένη την επέμβαση και είναι πιθανό σήμερα να βγει από την Εντατική.

 

 

 

Ο δικηγόρος του 68χρονου οφθαλμίατρου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η 12χρονη αφόπλισε τη μητέρα της, λέγοντας πως «αντέδρασε και χτύπησε το χέρι της». Μάλιστα, συμπλήρωσε πως η δράστιδα προσπάθησε να πάρει το παιδί, αλλά εκείνο έφυγε από τα χέρια της. «Έπεσε πάνω στο σώμα του πατέρα, ο οποίος ήταν αιμόφυρτος και τον προστάτευσε», δήλωσε ο κ. Αλεξανδράκης.

 

Τέλος, αποκάλυψε απειλές κατά της ζωής του. Σύμφωνα με τον ίδιο, δικηγόρος στον οποίο η 49χρονη μίλησε για να του ζητήσει να αναλάβει την υπεράσπισή της (αλλά ο ίδιος αρνήθηκε), φέρεται να του είπε πως μόλις βγει έξω οι επόμενες σφαίρες θα είναι για τον κ. Αλεξανδράκη. Τις απειλές, που επανέλαβε τρεις φορές, μετέφερε ο συνάδελφος του στον ίδιο.