Ρέθυμνο: Στα ίχνη αυτών που καλλιεργούσαν 65 θηριώδη χασισόδεντρα

Σημαντικά ευρήματα έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης στην χασισοφυτεία με τα 65 θηριωδών διαστάσεων δενδρύλλια που εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και αναμένεται να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ή των καλλιεργητών.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου καλλιεργούνταν συνολικά 65 δενδρύλλια κάνναβης ύψους άνω των τριών μέτρων στο στάδιο της ανάπτυξης, εντοπίστηκε κατά την διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης που διενεργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου μέσα σε μια αγροτική έκταση στην ευρύτερη περιοχή.

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία, σύνεργα για το πότισμα και ρούχα, τα οποία έχουν παραδοθεί στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας και εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Την προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει αναλάβει η Δίωξη που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.