Ρολάκια μπανάνας

1607

Συστατικά

  • 100 γρ. τυρί κρέμα, χαμηλό σε λιπαρά
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1/4 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη + έξτρα, για το σερβίρισμα
  • 3 τορτίγιες, μέτριες ολικής
  • 3 μπανάνες
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ με ένα κουτάλι το τυρί κρέμα, το μέλι και την κανέλα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Απλώνουμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας.
  • Αλείφουμε το μείγμα στις τορτίγιες.
  • Βάζουμε μία μπανάνα στην άκρη κάθε τορτίγιας και ρολάρουμε την τορτίγια μέχρι να τυλίξει εντελώς τη μπανάνα.
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια γκριλιέρα.
  • Περνάμε τις τορτίγιες από τη γκριλιέρα για 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά.
  • Αφαιρούμε τις τορτίγιες από τη γκριλιέρα, κόβουμε σε κομμάτια, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, κανέλα, και σερβίρουμε.