Ρούλα Πισπιρίγκου: Απολογείται αύριο για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, θα περάσει αύριο το πρωί 16/11 την πόρτα της 35ης ανακρίτριας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, μετά την προθεσμία που είχε λάβει, προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της, Ίριδα και Μαλένα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται ήδη προφυλακιστέα στη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας, με την χορήγηση της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνης.

Η 34χρονη ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες.

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Την έδειραν και την έβαλαν να υπογράψει χαρτί ότι δεν την πείραξαν»

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται στις 16 Νοεμβρίου να ζητήσει και νέα προθεσμία.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι κάτι που να μην μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να ζητήσουμε νέα προθεσμία, γιατί η ταλαιπωρία της κας κατηγορουμένης είναι πολύ μεγάλη. Γιατί όταν ένας άνθρωπος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και είναι στις φυλακές, πρέπει αυτός που τον υπερασπίζεται να το τελειώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ρωτήθηκε για τον ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ πριν αναλάβει τη νομική εκπροσώπησή της.

«Από ό,τι μου μετέφερε η μητέρα, η αδελφή και η ίδια η κα κατηγορουμένη, την έδειραν και την έδειραν πολύ άσχημα. Όμως ο δικηγόρος που προσέλαβαν τότε κατόπιν συμβουλής ρεπόρτερ, ο οποίος έπαιζε τον ρόλο του προστάτη μέσω μίας τηλεοπτικής εκπομπής και το ίδιο έγινε και με άλλο δικηγόρο μετά, ο οποίος της είπε να μην κάνει μήνυση για να “έχουμε την Αστυνομία μαζί μας”» σημείωσε έξω από τα δικαστήρια ο Αλέξης Κούγιας.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι έβαλαν την κατηγορούμενη να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο δηλώνει ότι δεν την έχουν χτυπήσει και τόνισε πως η πελάτισσά του «βασανίστηκε».

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε «έκθεση ιδεών» το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Μην αποκλείσετε την εκδοχή η κυρία κατηγορουμένη σε αυτή την υπόθεση να μην κρατηθεί προσωρινά».