Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντηση της ΕΛΑΣ στις καταγγελίες Κούγια για ξυλοδαρμό της 33χρονης στη ΓΑΔΑ

Η Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, απάντησε στις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ.

«Όταν σου λέω έφαγε ξύλο, έφαγε πολύ ξύλο. Αλλά δεν ομολόγησε. Άλλο αν εκείνες τις ημέρες η μάνα και η αδελφή της δεν έκαναν κάτι γι αυτό, μέσα στον πανικό που υπήρξε. Ισχύει ότι σας λέω. Έφαγε πολύ ξύλο στην Αστυνομία η κατηγορουμένη», είχε αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας και συνήγορος της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα.

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Tlive», είπε αρχικά: «Όπως και τότε, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας είχε εκδοθεί μία ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό, οι συνάδελφοι μόλις διαπίστωσαν ότι υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα για ξυλοδαρμό της συγκεκριμένης κατηγορούμενης αλλά και δηλώσεις των συγγενικών της προσώπων για αυτό το περιστατικό, άμεσα την κάλεσαν να δώσει κατάθεση, ερωτήθηκε αν όντως ισχύει αυτό που λένε τα δημοσιεύματα, απάντησε μόνη της νομίζω σε αυτό, κι αυτό ανήκει στο προανακριτικό υλικό. Φαντάζομαι ότι ο συνήγορός της έχει πρόσβαση στη δικογραφία».

Στη συνέχεια η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ πρόσθεσε για την καταγγελία ξυλοδαρμού της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία και η κατάθεσή της και η ιατροδικαστική έκθεση, στην οποία από όσο γνωρίζω δεν διαπιστώθηκε κάτι. Κατανοούμε το δικαίωμα κάθε κατηγορούμενου να υποστηρίξει ό,τι θέλει μέχρι το τέλος, να προστατεύσει τον εαυτό του, να μην αποδεχτεί την ενοχή του, αλλά είναι άδικο για την Αστυνομία ειδικά της ΓΑΔΑ να γίνονται τέτοιες δηλώσεις, όταν υπάρχει κατάθεση της κατηγορούμενης».