Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όχι» από το δικαστικό συμβούλιο στη συνένωση των δικογραφιών

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα που είχε υποβάλει η -κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των τριών κοριτσιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας – Ρούλα Πισπιρίγκου– δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της, Αλεξη Κούγια, για τη συνένωση των δύο δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί σε βάρος της.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας με βούλευμα του απέρριψε το αίτημα της προφυλακισμένης από τον περασμένο Απρίλιο κατηγορούμενης για τη συνένωση των δύο δικογραφιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι η συνένωση των δύο δικογραφιών, δηλαδή αυτής που αφορά την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας και σχηματίστηκε πρώτη και της άλλης, που αφορά τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, δε θα συνεισέφερε κάτι στην όλη διαδικασία. Σημαντικό ρόλο στην κρίση των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας έπαιξε και το γεγονός ότι οι δύο υποθέσεις βρίσκονται σε διαφορετικό δικονομικό στάδιο.

Συγκεκριμένα, η δικογραφία που αφορά την Τζωρτζίνα βρίσκεται λίγο πριν την έκδοση βουλεύματος, ενώ η άλλη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας, βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης και συγκεκριμένα στην εξέταση μαρτύρων, διαδικασία που είχε «παγώσει» λόγω του αιτήματος της κατηγορούμενης για συνένωση των δικογραφιών.