Σάκης και Μαριαλένα: Τι αποκάλυψε κοινός φίλος του πρώην ζευγαριού

Άγνωστες λεπτομέρειες για την γνωριμία αλλά και τον χωρισμό τους.

 

Οι φήμες για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη και την πιθανή επανασύνδεσή τους μέσα στο Survivor δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό.

Οι δύο παίκτες στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι, ενώ λίγο πριν η νεαρή γυμνάστρια μπει στο παιχνίδι είχε αποφασίσει να συνάψει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη.

Μετά την είσοδο όμως του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, και αφού πέρασε το πρώτο σοκ οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά. Ο ένας αποτέλεσε στήριγμα για τον άλλο και οι τρυφερές εκατέρωθεν δηλώσεις δεν έλειψαν.

Ο Γιώργος Μαρκούλης, κοινός φίλος του ζευγαριού, μίλησε στο «Ευτυχείτε» για τη σχέση των δύο παικτών:

«Με τον Σάκη Κατσούλη είμαστε πολύ φίλοι, με έχει βοηθήσει πολύ, τον έχω βοηθήσει και εγώ. Ήταν ένα ζευγάρι που έδινε ο ένας στον άλλον, είχαν πολύ ωραία αύρα. Τους έχω ζήσει μαζί, έχουμε βγει κατά καιρούς. Ήταν πολύ δεμένοι και αγαπημένοι. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Ο Σάκης με την Χριστίνα Κεφαλά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι» αποκάλυψε ο φίλος του Σάκη Κατσούλη.

«Βλέπω και από τις δυο μεριές μια λάμψη στα μάτια τους και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και για το μέλλον. Αν το θέλουν και οι δυο μεριές γιατί όχι; Γνωρίστηκαν στο κατάστημα του Σάκη, η Μαριαλένα εργαζόταν στο διπλανό. Γνωρίστηκαν εκεί, θυμάμαι που ενθουσιάστηκε μαζί της».