Σαλαγκούδη: Η οικειοθελής αποχώρηση, οι συμπαίκτες, ο Κονδυλάτος και ο Λιάγκας

Δείτε όλα όσα είπε η Ανθή Σαλαγκούδη για το Survivor.

 

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο Νίκο Μουτσινά η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος που έλαβε μέρος το Survivor και αποχώρησε πριν από μερικές μέρες μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για τις επιθέσεις που δεχόταν από τους συμπαίκτες της μετά τις ήττες της, για τις δουλειές της καλύβας, ενώ αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.
Ενδιαφέρον έχουν όσα δεν… είπε για τον Περικλή Κονδυλάτο ενώ αποκάλυψε αν ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αυτός που την… έστειλε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ψυχολογικός πόλεμος από τους συμπαίκτες της

Αναφερόμενη στις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι αλλά και τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχτηκε από τους συμπαίκτες της είπε: «Θα ήταν 4-5 οι πόντοι που πήρα. Ήταν δύσκολα όσο φαινόταν τα αγωνίσματα, όταν αγωνιζόμουν εγώ. Νομίζω ότι χτύπησα ρεκόρ στη γρηγοράδα. Εγώ και τα αθλήματα καμία σχέση. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ ούτε πριν από το Survivor είχαμε συναντηθεί. Εγώ δεν είχα δει ποτέ Survivor στη ζωή μου. Με αφορούσαν πολύ τα αγωνίσματα αλλά εκεί υπήρχαν πολλές κακουχίες, πολλά νεύρα και επειδή εγώ δεν ήμουν μια καλή παίκτρια ήθελα να αποφεύγω τις εντάσεις και να υπάρχει ένα καλό κλίμα. Εγώ από την αρχή μέχρι το τέλος έλεγα ότι καταλαβαίνω απόλυτα γιατί με ψηφίζουν οι συμπαίκτες μου, οπότε προσπαθούσαν με τις επιθέσεις να με κάνουν να φύγω, μου έκαναν ένα ψυχολογικό πόλεμο. Δεν μπορεί να έφταιγα εγώ για όλες τις ήττες αλλά τις έριχναν πάντα επάνω μου».

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε και για τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor: «Η Ασημίνα και η Σοφία με εμψύχωναν στο παιχνίδι. Με τη Σοφία και την Μαριάνθη επικοινωνούσαμε προς το τέλος γιατί συμφωνούσαμε σε κάποια πράγματα που εγώ έλεγα από την αρχή. Οι μη αγαπημένοι μου παίκτες στην ομάδα ήταν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο Τζέιμς είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Αν μπορείς να κερδίσεις κάποιους πόντους από στρατηγική, ο Τζέιμς είναι πολύ καλός σε αυτό. Ο Μπάρτζης είναι πολύ γρήγορος, αγρίμι, αλλά με τους στόχους δεν το έχει τόσο. Ο Σάκης είναι πολύ δυνατός παίκτης».

Τα αγωνίσματα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε για τα αγωνίσματα του Survivor. «Στον προτελευταίο αγώνα δεν έπαιξα επίτηδες. Παρ’ όλα αυτά σε κάθε αγώνα μου έλεγαν να βγω εκτός. Στην αρχή ήθελα πολύ να τους διαψεύσω αλλά από ένα σημείο και μετά, αφού μου το επαναλάμβαναν στα μούτρα μου, στενοχωριόμουν και έκανα αυτό που ήθελε η ομάδα».

Οικειοθελής αποχώρηση

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς. «Είχα ζητήσει να αποχωρήσω οικειοθελώς από την παραγωγή. Στο τέλος το κοινό ήθελε να φύγω».

Οι δουλειές της καλύβας

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τις υποχρεώσεις που είχαν οι παίκτες στην καλύβα. «Υπήρχαν πολύ συγκεκριμένες δουλειές στην καλύβα… Να μαζέψεις ξύλα, να σκουπίσεις το ξύλο, να μαγειρέψεις, να κόψεις και να καθαρίσεις καρύδες. Εγώ πάντα πρότεινα να βοηθήσω σε όλα αλλά πάντα κάποιος αναλάμβανε και εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πάρω πρωτοβουλία και θα πω “θα το κάνω εγώ”. Στο μαγείρεμα πάντα βοηθούσα τη Σοφία. Επίσης, εγώ δεν θα έκανα ποτέ δουλειές, όταν ερχόταν η κάμερα, για να με βλέπουν. Ήταν καρφί αυτό. Και στο πλύσιμο των πιάτων μετά το φαγητό βοήθαγα».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν με έστειλε στο Survivor

O Γιώργος Λιάγκας είχε πει στο «Πρωινό» πως εκείνος ήταν που την είχε παροτρύνει να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης. Τι απαντά όμως η ίδια σε αυτό; «Όχι δεν με έστειλε ο Γιώργος. Εγώ είπα “ναι” στο παιχνίδι γιατί μου έδωσαν πολύ λίγο χρόνο να το σκεφτώ και δεν είχα δει και κανένα Survivor. Είναι συγκλονιστική εμπειρία».

Όσον αφορά στον Περικλή Κονδυλάτο και το τι έχει συμβεί μεταξύ τους, η Ανθή Σαλαγκούδη απέφυγε τεχνηέντως να απαντήσει στις ερωτήσεις του Νίκου Μουτσινά.