Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Κάνει… delivery τα παπούτσια της συλλογής της αυτοπροσώπως

Δε διστάζει να αναλάβει καθήκοντα… κούριερ η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία προσπαθεί να βοηθήσει την επιχείρησή της με παπούτσια εν μέσω κορωνοϊού.

Πέρα από επιτυχημένη ηθοποιός, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μετά την επιχειρηματική της κίνηση να ανοίξει κατάστημα με υποδήματα που φέρουν την υπογραφή της, τώρα αναλαμβάνει και καθήκοντα… κούριερ.

Η 55χρονη σχεδιάστρια άνοιξε το καλοκαίρι τη δική της μπουτίκ παπουτσιών, και όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, αρκετές φορές χρειάζεται να πηγαίνει η ίδια τα παπούτσια στα σπίτια των πελατών της λόγω της κατάστασης του lockdown.

“Παλεύουμε μέσα στο lockdown αλλά κρατήσαμε όλους τους υπαλλήλους μας ασφαλείς. Το προσωπικό μας έχει επιστρέψει κλιμακωτά. Είχαμε τις καλές μας μέρες, είχαμε κι αυτές που δεν ήταν τόσο καλές. Το να είμαι στο κατάστημα με τους πελάτες είναι το καλύτερο μέρος της δουλειάς. Τους διαλέγω παπούτσια και μαθαίνω για τη ζωή τους. Κάνουμε εικονικά ψώνια και κάνουμε παραδόσεις στα νότια της 54th Street, πηγαίνω παπούτσια στους πελάτες κι εγώ η ίδια. Έχω την υποψία ότι αυτή η μικρή, προσωπική προσέγγιση είναι ο τρόπος που θα κινηθεί η αγορά. Και ναι, συνεχίζουν να αγοράζουν ψηλοτάκουνα καθημερινά, ειδικά ηλεκτρονικά. Αυτό που ακούμε από τους πελάτες μας σε όλη τη χώρα είναι ότι οι άνθρωποι θα διασκεδάσουν στα σπίτια τους και ανυπομονούν να βάλουν τα καλά τους”, είπε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα ηθοποιός.