Σίσσυ Χρηστίδου για Μουζουράκη: Προφανώς και δεν θα στείλουμε κάμερα

Στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι» η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια και το πάνελ σχολίασα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες όταν ο γνωστός τραγουδιστής ζήτησε να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του γάμου μακριά από τα media.

Μετά την προβολή του βίντεο που έκανε ο Πάνος Μουζουράκης, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Είχαμε κανονίσει συνεργείο, δημοσιογράφους, όπως σε όλα αυτά τα γεγονότα που καλύπτουμε τηλεοπτικά. Πιστεύω ότι λέει αυτό που θέλει να πει, με τον δικό του τρόπο. Θα μπορούσαν, κατά τη γνώμη μου, να λείπουν κάποιοι χαρακτηρισμοί, όπως το “ξεδιάντροποι”, ούτε εμένα μου άρεσε αυτό».

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε επίσης: «Προφανώς και δεν θα στείλουμε κάμερα. Είχαμε κλείσει τα εισιτήρια, τα ξενοδοχεία, την ομάδα. Είχαν πληρωθεί πάρα πολλά πράγματα. Το θέμα είναι γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να μην πάμε στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη. Εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Γιατί μας είναι τόσο δύσκολο και το συζητάμε όλη την εβδομάδα;».