Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με έχει κουράσει που με λένε Ντάλια»

Η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε πως ακόμη και σήμερα, 16 χρόνια μετά, συνεχίζουν να την αποκαλούν Ντάλια στον δρόμο, ενώ συχνά της ζητούν να του δώσει και ένα «μοβ» (χαρτονόμισμα των 100 ευρώ).

 

Καλεσμένη της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» η Σμαράγδα Καρύδη επανέλαβε πως προτιμά να κάνει τηλεπαιχνίδια παρά σειρές που δεν είναι του γούστου της. «Ηθοποιός είμαι και βασικά θέλω να παίζω και να κάνω ρόλους και θέλω να κάνω σειρές. Επειδή δεν είναι όλα όσα γίνονται μέσα στα πράγματα που θα ήθελα να κάνω, ναι, προτιμώ να κάνω εκπομπή» λέει στην Ελεωνόρα Μελέτη.

 

 

«Πολλά μέτρια πράγματα κάνουν επιτυχία, όχι μόνο στις σειρές, στο οτιδήποτε. Μπορεί να κάνει επιτυχία κάτι πολύ άσχημο, που δεν μου αρέσει τουλάχιστον εμένα» εξηγεί η ηθοποιός που επιστρέφει στο MEGA με το Celebrity’s Game Night.

 

 

Η Σμαράγδα Καρύδη εξηγεί πως «δεν μπορεί να απορρίψεις εντελώς κάτι που κάνει επιτυχία, κάποιο κοινό και μεγάλο μάλιστα αποφασίζει να το δει. Μπορεί να μην είναι του γούστου του δικού μου. Ευτυχώς αυτά που εγώ έκανα και είχαν και επιτυχία ήταν και του γούστου μου».

 

 

«Δεν με έχει κουράσει που με λένε Ντάλια. Ήταν μια δουλειά που πραγματικά την αγαπούσα» απαντά η Σμαράγδα Καρύδη για το γεγονός πως ακόμη και σήμερα πολύς κόσμος τη θυμάται από τον ρόλο της στη σειρά σε σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη.

 

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως η σχέση της με τους υπόλοιπους τέσσερις της παρέας του «Παρά Πέντε» παραμένουν ιδιαίτερα ζεστές. «Αυτό είναι μωρέ, έχουμε κάποιους κώδικές εμείς που ακόμη και καιρό να κάνουμε να βρεθούμε, όταν βρισκόμαστε μαζί είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα» εξηγεί.

 

 

Η Σμαράγδα Καρύδη δηλώνει πως θα ήθελε να μπει ξανά στα πανάκριβα παπούτσια της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου, όμως αυτό μάλλον δεν θα συμβεί. «Δεν θέλει ο Γιώργος. Του έχει τελειώσει, δεν νομίζω ότι έχει νόημα γι’ αυτόν να γράψει κάτι πάνω σ’ αυτό» σημειώνει η ηθοποιός που ωστόσο σημειώνει πως «τις επιτυχίες δεν είναι καλό να τις τραβάς απ’ τα μαλλιά».