Σοφία Βογιατζάκη: «Όλη μου η ζωή είναι βάλε – βγάλε κιλά, κουράστηκα, ας πεθάνω χοντρή»

Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα σχόλια που έχει ακούσει για το βάρος της, αλλά και την προσπάθειά της να χάσει κιλά.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, ανέφερε πως σε γενικές γραμμές δεν έχει έρθει ποτέ αντιμέτωπη με το bullying.

«Επειδή γενικότερα, δεν υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου, δεν μπορώ να το αναγνωρίσω κιόλας. Εμφανώς, όχι, δεν το έχω συναντήσει. Σαφώς όμως, έχουν υπάρξει άνθρωποι που έχουν μιλήσει για τα κιλά μου. Εγώ αυτά δεν τα ακούω καν», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια να χάσει κιλά. Όπως είπε, δεν θέλει να μπει ξανά σε αυτή τη διαδικασία.

«Μία βάζω κιλά, μία βγάζω, δεν μπορώ να τα κρατήσω και ποτέ. Δεν μπορώ να τα διώξω, να τα συντηρήσω και να μην τα ξαναπάρω. Όλη μου η ζωή είναι βάλε-βγάλε, κουράστηκα. Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή, δεν έγινε και τίποτα. Ας έχω την υγεία μου και δεν πειράζει», δήλωσε.

«Όταν μπαίνω στη διαδικασία, είμαι πειθαρχημένη, αλλά δεν μπορώ να το κρατήσω. Μπορώ να το κάνω 6-7 μήνες, χάνω 25 κιλά και μετά τα παίρνω ξανά, γιατί σταματάω», συμπλήρωσε.