Σοκ σε χωριό στη Φθιώτιδα: Βίαζε την σύζυγο και κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά του – Ο δράστης συνελήφθη με παρέμβαση της ΟΠΚΕ

107

 

Σοκ προκαλεί ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό στη Φθιώτιδα, όπου ένας άνδρας κατηγορείται πως βίαζε την σύζυγό του και χτυπούσε τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Τετάρτης οι αστυνομικοί του τοπικού Α. Τ. ενημερώθηκαν για σοβαρό επεισόδιο στο συγκεκριμένο χωριό. Φθάνοντας εκεί, βρήκαν την σύζυγό του που κατήγγειλε τι συνέβαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι τους.

Συνδρομή της ΟΠΚΕ για τη σύλληψη του δράστη

Ο άνδρας βρισκόταν κλειδωμένος στο σπίτι και την επιχείρηση για την σύλληψή του συνέδραμαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που μπήκαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του θα κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις του στη δικαιοσύνη, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Η σύζυγός του κατέθεσε πως την χτυπούσε και την βίαζε, ενώ χτυπούσε και τα παιδιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν και περίπου 150 γραμμάρια χασίς.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: Law & Order