Σοκ στη Ρόδο: 12χρονος μαχαίρωσε την 11χρονη αδερφή του

Περπιπολικό Αστυνομία Τροχαίο Έγκλημα Απαγωγή

Σοκάρει η υπόθεση 12χρονου μαθητή στη Ρόδο που μαχαίρωσε την 11χρονη αδερφή του για μία σαλάτα.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA ο δημοσιογράφος του in12.gr, Γιάννης Κουμέντος, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατικής, τα δύο παιδιά έμεναν για αρκετές ώρες αφύλαχτα.

Ο Γιάννης Κουμέντος είχε επικοινωνία και με τον δικηγόρο του πατέρα, ο οποίος αποκάλυψε ότι το περιστατικό έγινε για το ποιο από τα δύο παιδιά θα έκοβε μια σαλάτα. Ο μικρός εκνευρίστηκε και χαράκωσε τη μικρή.

Ο πατέρας είναι Αλβανός χήρος που μεγαλώνει τα παιδιά μόνος του. Μετά το περιστατικό ο εισαγγελέας αφαίρεσε την επιμέλεια από τον 45χρονο πατέρα. Ο πατέρας ζήτησε από το δικηγόρο του να προσβάλει την απόφαση αυτή, και να δοθεί η δυνατότητα να μεταβεί στην Αλβανία όπου είναι η γιαγιά και η θεία, και να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του εκεί.

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Ρόδου από καταγγελία βιασμού

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια Ρόδου οι εμπλεκόμενοι σε βιασμό 16χρονης. Πρόκειται για τέσσερα άτομα από το χωριό Απόλλωνας Ρόδου.

Ένας εκ των εμπλεκόμενων που φέρεται να είναι και ο δράστης, δήλωσε ότι ήρθε σε συνουσία με τη 16χρονη με τη συναίνεσή της.