Σοκ στη Θεσ/νικη: Παιδιά 12 και 14 ετών σκότωσαν ηλικιωμένο για 200 ευρώ

Αστυνομία

Ένα φρικτό έγκλημα που αποκτά ακόμη πιο ανατριχιαστικές διαστάσεις, εξαιτίας της αποκάλυψης της ταυτότητας των δραστών, ερευνά η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγες ημέρες ένας 86χρονος άνδρας έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του. Λίγο αργότερα, υπέκυψε στα πολύ βαριά τραύματα που του είχαν καταφέρει οι δράστες της επίθεσης.

Ερευνώντας την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν μπροστά σε μια φρικτή αποκάλυψη: Δράστες της δολοφονικής επίθεσης ήταν δύο παιδιά. Δύο έφηβοι ηλικίας 12 και 14 ετών.

Είχαν εισβάλει στη μονοκατοικία στην οποία διέμενε ο ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη και τον είχαν χτυπήσει μέχρι θανάτου. Ο άνδρας έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα και υπέκυψε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Τσιλιαδόροι ο παππούς και η γιαγιά

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών.

Οι ανήλικοι ομολόγησαν τη φρικτή πράξη τους και περιέγραψαν την εισβολή τους στο σπίτι του θύματος και πώς όταν εκείνο τους αντελήφθη άρχισαν να το γρονθοκοπούν με μανία στο κεφάλι. Μάλιστα, όταν ο 86 χρόνος έπεσε στο έδαφος συνέχισαν να τον κλωστούν σε όλο του το σώμα.

Όμως, η ιστορία δεν σταματά εδώ. Η αστυνομία ανακάλυψε άλλη μια ανατριχιαστική πτυχή της. Την ώρα που τα δύο παιδιά χτυπούσαν τον ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν, η γιαγιά και ο παππούς τους είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων. Ήταν ακροβολισμένοι κοντά στο σπίτι για να παρακολουθούν μήπως εμφανιστεί ξαφνικά κάποιο περιπολικό.

Ο 12χρονος και ο 14χρονος φεύγοντας άρπαξαν περίπου 200 ευρώ και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.