Σοκ στην Άνω Γλυφάδα: Ιδιώτης γιατρός επιτέθηκε σε ασθενή!

794

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης στην Άνω Γλυφάδα. Πιο συγκεκριμένα, ασθενής που επισκέφτηκε για πρώτη φορά το ιατρείο  Πνευμονολόγου – Φυματιολόγου της περιοχής, έγινε αποδέκτης ανάρμοστης και επιθετικής συμπεριφοράς από την ίδια τη γιατρό! Αποκλειστικό ρεπορτάζ. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η γιατρός, η οποία, σύμφωνα με την μαρτυρία της ασθενούς, της ζήτησε με ιδιαίτερα αγενή τρόπο να της δώσει τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής της, προκειμένου να καταγράψει τα στοιχεία της. Η ασθενής, χωρίς να δώσει σημασία στο ύφος της Πνευμονολόγου, ψάχνοντας να βρει τον Α.Μ.Κ.Α, της ζήτησε λίγο χρόνο και θέλησε να της δώσει τα υπόλοιπα στοιχεία για να προχωρήσει η διαδικασία καταγραφής, προκαλώντας, ωστόσο, την οργή (!) της… ανυπόμονης γιατρού, που προέβη σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση!

Εντελώς αναίτια, η γιατρός άρχισε να ωρύεται, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε απαράδεκτες εκφράσεις όπως “πέρνα έξω” και “φύγε μη σε αρπάξω από το μαλλί”, με συνέπεια να σοκάρει την ασθενή που παρακολουθούσε αποσβολωμένη την παραληρηματική της συμπεριφορά. Μάλιστα, η Πνευμονολόγος έγινε ιδιαίτερα επιθετική, καθώς κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς το μέρος της και τελικά η ασθενής αποχώρησε από το ιατρείο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το περιστατικό έχει καταγγελθεί στα αρμόδια όργανα. 

Δεν ήταν η πρώτη φορά… 

Σχόλια άλλων ασθενών που επισκέφθηκαν την εν λόγω Πνευμονολόγο, καταδεικνύουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που επέδειξε τέτοια συμπεριφορά.

“Επιθετική”, “απαράδεκτη”, “επικίνδυνη”, είναι μερικά από τα επίθετα που συνοδεύουν τις κριτικές για τη δουλειά της…