Σοκ στο Κερατσίνι: Ρομά απήγαγαν 14χρονη επειδή τους είχε κλέψει ρολόι

Μια τελείως διαφορετική διάσταση στην υπόθεση αρπαγής μιας 14χρονης Ρομά από διαμέρισμα στο Κερατσίνι στο οποίο την φιλοξενούσε 40χρονος Πακιστανός μαζί με την 38χρονη μητέρα της δίνουν οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση που εξιχνιάστηκε το πρωί της Παρασκευής με τον εντοπισμό του κοριτσιού και τη σύλληψη τεσσάρων εκ των δραστών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αρπαγή της 14χρονης έγινε από δέκα Ρομά που την κατηγορούσαν ότι τους έκλεψε ένα ακριβό ρολόι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι Ρομά πήραν η 14χρονη και ζήτησαν από τη μητέρα να τους δώσει 2.000 ευρώ για το ρολόι που, όπως υποστήριζαν, τους είχε κλέψει η ανήλικη.

Όλα ξεκίνησαν στις 3:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/2) όταν οι δέκα Ρομά εισέβαλαν στο σπίτι που έμενε ο 40χρονος Πακιστανός με την 38χρονη Ρομά μητέρα της 14χρονης.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε γίνει στην ΕΛΑΣ τα 10 άτομα που μπήκαν στο διαμέρισμα άρπαξαν την 14χρονη χωρίς τη θέλησή της και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τελικά η 14χρονη εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής με τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση να προχωρούν σε τέσσερις συλλήψεις.