Σοκάρει ο Αντώνης Λουδάρος: «Έβλεπα έναν άγγελο που μεταμορφώθηκε σε δαίμονα»

Ο Αντώνης Λουδάρος με αφορμή την θεατρική παράσταση στο Άλσος, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, όπου αναφέρθηκε με ειλικρίνεια για την πιο δύσκολη συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα και την συμπεριφορά συναδέλφου που τον εξόργισε.

Έχεις δεχθεί πόλεμο;

Μπροστά μου δεν συνέβη ποτέ κάτι. Μπορεί ερήμην μου, αλλά δεν με ενδιαφέρει, δεν ασχολούμαι. Έχω βιώσει ωστόσο πολύ άσχημη συνθήκη με συνάδελφο, σε σημείο που σκεφτόμουν πριν από κάθε παράσταση: «Πως θα πιω κι απόψε αυτό το πικρό ποτήρι;». Το να μη θέλεις να πας στη δουλειά σου για να μη συναντήσεις έναν άνθρωπο μου έχει τύχει και είναι εφιάλτης.

Τι συμπεριφορά είχε ο συγκεκριμένος συνάδελφος σου;

Στην αρχή σε σκλάβωνε με τη συμπεριφορά του. Είχα ακούσει άσχημα πράγματα για την περίπτωση του αλλά, βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο φερόταν σε μένα, αναρωτιόμουν γιατί τα έλεγαν. Εγώ έβλεπα έναν άγγελο, ο οποίος ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε δαίμονα. Είναι η μία και μοναδική περίπτωση ανθρώπου με τον οποίο δεν θα ξανασυνεργαστώ.

Τι έκανε δηλαδή;

Προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να με διαβάλλει, χωρίς να υπάρχει λόγος. Δημιουργούσε θέματα από το πουθενά, χωρίς να έχουν συμβεί. Εξέθετε τους συναδέλφους του στα μάτια μου, ενώ εκείνοι δεν είχαν πει κάτι για μένα. Υπάρχουν κι αυτά στη δουλειά μας.