Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 42χρονου στη Ραφήνα – Πώς τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου – Τι αναφέρει το πόρισμα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του πορίσματος για τον βάρβαρο ξυλοδαρμό που υπέστη ο 42χρονος στη Ραφήνα, ο οποίος έχασε τελικά την ζωή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μάκη Συνοδικού στο skaig.r θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο εντονότερες στην δεξιά πλευρά, ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα και κάταγμα κρανίου στα πλάγια του κεφαλιού είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον 42χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το άρθρο η έκθεση του ιατροδικαστή έχει σταλεί ήδη στην ΕΛΑΣ ενώ οι κακώσεις που έφερε το θύμα ήταν τόσο σοβαρές που τον οδήγησαν στο θάνατο.

Για την δολοφονία του 42χρονου έχουν συλληφθεί δυο 24χρονοι οι οποίοι παραδέχτηκαν την συμμετοχή τους στον ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην κατάθεση που έδωσαν στους αστυνομικούς αρνήθηκαν ότι τον χτύπησαν με σιδερογροθιά και ότι του είχαν στήσει καραούλι έξω από το μπαρ.

«Δεν είχα ποτέ μου τέτοιο αντικείμενο (σιδερογροθιά)» κατέθεσε ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων ενώ όταν του ζητήθηκε να περιγράψει λεπτό προς λεπτό τη συνέβη τη μοιραία εκείνη νύχτα δήλωσε ότι ο 42χρονος ενώ αυτοί διασκέδαζαν τους έσπρωξε δυο φορές. Ένας από την παρέα (η παρέα αποτελούνταν από 5 άτομα ) ρώτησε τον 42χρονο αν έχει κάποιο πρόβλημα και τότε -σύμφωνα με την κατάθεση του πάντα- ο 42χρονος τον έσπρωξε και τον έπιασε από τον λαιμό.

Σύμφωνα με τον φερόμενο ως δράστη, τότε επενέβη με σκοπό να τους χωρίσει και βλέποντας τον φίλο του να απειλείται. Επικαλέστηκε μάλιστα και δυο άτομα που εργάζονταν στο μπαρ οι οποίοι μπήκαν στη μέση για να μην δημιουργηθεί καυγάς και απομάκρυναν τόσο τον ίδιο όσο και τον φίλο του.

Κατόπιν περιέγραψε στους αστυνομικούς τη στιγμή που ξαναμπήκε στο μαγαζί πλήρωσε και αποφάσισαν να φύγουν και οι πέντε.

Ενώ είχαν απομακρυνθεί από το μαγαζί κατέθεσε ότι:

«Είχα ξεχάσει τα τσιγάρα μου και μπήκα στο μαγαζί. Η παρέα μου είχε απομακρυνθεί από το μαγαζί. Καθώς έβγαινα ο …. -εννοεί το θύμα- με ένα φίλο του που φόραγε άσπρο πουκάμισο και έναν άλλον με σκούρα ρούχα με πλησιάσαν και ο…. -εννοεί το θύμα- με έπιασε από το λαιμό και με έσπρωξε. Κατόπιν με χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι και τότε εγώ ανταπέδωσα».