Σολωμού: Γνώριζα για προηγούμενους συντρόφους μου που με κεράτωσαν

Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός για την προσωπική της ζωή.

 

H Μαρία Σολωμού εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την προσωπική της ζωή και για το “κέρατο” που δέχθηκε από συντρόφους της.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πολλά πράγματα για την ζωή της και για την καριέρα της.

«Η Ράνια είναι ρόλος ζωής. Αυτός ο ρόλος στους Singles με ακολουθεί ακόμη. Δυσκολεύτηκα μέχρι να βρω τον ρόλο της, ήταν υστερικιά αλλά πολύ συμπαθητική.

Είμαι πολύ πιο ήσυχη απ’ αυτό. Δεν τσακώνομαι, δεν φωνάζω. Θα έλεγα ναι στο σίκουελ του Singles. Συζητιέται γενικά να επανέλθει», τόνισε για τη δημοφιλή σειρά του Mega.

Αποκάλυψε μάλιστα αν έχει κάνει πλαστικές: «Φαίνομαι να έχω κάνει πλαστική κάπου; Δεν έχω κάνει πλαστικές! Για αυτό έχω τις αφέλειες, κρύβουν τις ρυτίδες», ανέγφερε η Μαρία Σολωμού.

Μάλιστα, ο Φάνης και ο Νικόλας αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι με την Μαρία Σολωμού, ζητώντας της να διαλέξει μια φωτογραφία και να σκίσει μια άλλη.

Όταν της έβαλαν δίλημμα τους δύο πρώην συντρόφους της, Πάνο Μουζουράκη και Μάριο Αθανασίου, εκείνη επέλεξε τον γνωστό ηθοποιό, καθώς όπως δήλωσε “είναι ο πατέρας του παιδιού μου”.

Για την προσωπική της ζωή, η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Τι να πω τώρα δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι με κάποιον. Έχω πει ότι δεν θα πω ξανά τίποτα για τα προσωπικά μου. Είμαι και επίσημα single! Τώρα το τι κάνω είναι μια άλλη ιστορία.

Με φοβούνται οι άντρες, αλλά είμαι πολύ γλυκιά. Δεν στέλνω και δεν απαντώ ποτέ σε ανθρώπους στο Instagram. Οουυυ έχω φάει κέρατο.

Με τον Μάριο δεν έμαθα ποτέ τίποτα. Με όλους τους υπόλοιπους ήξερα, μάθαινα, έβλεπα. Με το που το μαθαίνω, λογικά χωρίζω».