Σούνιο: Άκαρπες έως τώρα οι έρευνες για τους δύο αγνοουμενους

336

Συνεχίζονται οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό των δύο κολυμβητών, που χάθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, στη θάλασσα του Σουνίου, αφού μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί.

Πρόκειται για έναν 46χρονο και μια 62χρονη που είχαν πάει για μπάνιο στην παραλία Καπέ στα Λεγραινά Σουνίου. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν τα ξημερώματα για την εξαφάνισή τους και μετά από έρευνα του λιμενικού στα προσωπικά τους αντικείμενα, βρέθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας της γυναίκας, ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκε πως το αυτοκίνητο που βρισκόταν στο σημείο ανήκει στο 46χρονο άνδρα.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚ.Τ., δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα ελικόπτερο Π.Ν., καθώς και ιδιωτικά σκάφη.

Σύμφωνα με στοιχεία του λιμενικού σώματος, πολλά ατυχήματα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στις ελληνικές παραλίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, το 2021 336 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα εκ των οποίων 70% ήταν άνδρες 30% γυναίκες και 70% Έλληνες και 30% αλλοδαποί.