Σούρας για Πάτρα: «Είμαστε αντιμέτωποι με ένα έγκλημα ζωής από δύο εντελώς ανίκανους ανθρώπους – Είναι αδίστακτοι»

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ο κ. Σούρας αναφέρθηκε στην στάση του ζευγαριού Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη.

«Κουρασμένοι, αηδιασμένοι και θυμωμένοι είμαστε όλοι, δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα. Από την μία έχουμε μία γυναίκα που κατηγορείται για την δολοφονία ενός παιδιού ακόμα και βλέπουμε, και από την άλλη έχουμε τον σύζυγο που το παίζει ζεν πρεμιέ. Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γν.λωμη σε μία άλλη κατεύθυνση μιλώντας για έρωτες και απιστίες», ανέφερε αρχικά.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν απαντάει, πώς ένας πατέρας χάνει 3 παιδιά και περιμένει να μάθει πότε θα αποφασίσει η δικαιοσύνη να μάθει ποιός τα σκότωσε. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα «έγκλημα ζωής» και με δύο ανθρώπους που είναι εντελώς ανίκανοι και άσχετοι. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εντύπωση προκαλεί είναι ότι ό,τι και εάν αποφασίσει να κάνει η Πισπιρίγκου, δεν έχει μάθει μία πολύ μικρή, αλλά μεγάλη λέξη και αυτή είναι η λέξη «σιωπή», πρόσθεσε.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε δύο ανθρώπους οι οποίοι είναι αδίστακτοι. Τα φώτα, οι κάμερες, οι δημοσιογράφοι. Αυτό βοηθάει να πουλήσουν τη μούρη τους, ενώ δεν αναγνωρίζουν ότι ο κόσμος έχει απαυδύσει. Τρέφουν την φθηνή λαϊκή άποψη ότι «εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής»», κατέληξε λέγοντας ο κ. Σούρας.