Σπ. Παπαδόπουλος: Δεν είχα χρήματα να βάλω βενζίνη- Δύσκολο να ερωτευτώ, δεν δίνω ξανά κλειδιά σπιτιού

440

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Πιστεύω ότι είμαι πολύ βαρετός. Κάνω υπομονή γενικά και μία μέρα, γίνεται η έκρηξη και μαζεύουμε τα κομμάτια» εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Σχετικά με την οικονομική κρίση αλλά και την καραντίνα ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε: «Έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη. Στην οικογένειά μου όμως, δεν έλειψε τίποτα, είμαι άνθρωπος του καθήκοντος. Δύο πράγματα έχω, μοτοσυκλέτες και τη βάρκα μου. Εκεί γίνονται όντως, υπερβολές, είναι οι πολυτέλειές μου».

«Είχα πολύ άγχος για τη σειρά. Είχα ξεχάσει πώς είναι. Είχα 20 χρόνια να δω κάμερα κι έλεγα “άραγε, μπορώ;”. Νομίζω πως τελικά, το θυμήθηκε, είναι πολύ ωραία δουλειά. Δεν είναι όπως το θέατρο που τα ελέγχεις όλα, εδώ τα ελέγχουν όλα οι άλλοι. Αφέθηκα όμως», εξήγησε για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Για την εκπομπή «Στην υγειά μας» είπε: «Τα πράγματα ξεφεύγαν μετά από ένα σημείο και ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος. Θυσίασα ρόλους, γιατί από κάποια στιγμή και μετά, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Μου έλεγαν “είσαι καλός, τι θα κάνουμε χωρίς εσένα;“».

Τι είπε για την προσωπική του ζωή

«Ο έρωτας για εμένα ήταν ζητούμενο. Πάντα ήταν η αδυναμία μου οι γυναίκες, από μικρός έκανα παρέα με κορίτσια. Είχα ρωτήσει κάποτε τον Κώστα Βουτσά αν περνάει αυτό ποτέ και μου είπε “μην ελπίζεις”.

Νόμιζα ότι είμαι φανατικός εναντίον του γάμου και τελικά, έκανα δύο. Δεν έγινα υπέρ βέβαια, απλώς απολαμβάνω πια τη ζωή μου πιο πολύ. Άλλες ποιότητες, που δεν τις είχα φανταστεί. Απολαμβάνω να ζω μόνος μου, διαβάζω πολύ, όταν κουράζομαι παίζω λίγο μπουζούκι. Βλέπω τους φίλους μου σχεδόν καθημερινά το βραδάκι», υποστήριξε.

Τέλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Πολύ δύσκολο να ερωτευτώ τώρα, έχω γίνει τρομερά δύσκολος. Πρέπει η άλλη να είναι ο ουρανός με τ’ άστρα μαζί. Σε εμένα θα πέσει; Δεν το αποκλείω βέβαια, αλλά δεν το ψάχνω καθόλου. Για να με συγκινήσει ο άλλος, ούτε εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να έχει. Σιγά – σιγά, προοδευτικά και ύπουλα έγινε αυτό. Πριν μερικά χρόνια, έβλεπα μια πολύ ωραία κοπέλα κι έλεγα “έστω και λίγο να λέει, θα έχουμε θέμα”. Τώρα βλέπω μια ωραία κοπέλα που λέει και ψάχνω και κάτι άλλο, δεν ξέρω ούτε εγώ τι. Είναι 3-4 χρόνια που είμαι έτσι», εξήγησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ πρόσθεσε: «Να ερωτευτώ ναι, αλλά κλειδιά του σπιτιού μου δεν δίνω. Αυτά τελειώσανε».