Σπείρα αλλοδαπών διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στη Μακεδονία

Τέλος στην δράση μιας συμμορίας που απαρτιζόταν από τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας εξαρθρώθηκε με μια οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε αιφνιδιαστικά από την Δίωξη Ναρκωτικών Σερρών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη των αλλοδαπών σε δυο σπίτια στη Θεσσαλονίκη, στα οποία έκαναν έφοδο το απόγευμα της Πέμπτης και τους φόρεσαν χειροπέδες. Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια και στην κατοχή τους, βρέθηκαν 13 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 50 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 241,3 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 325 ευρώ, ένα όχημα και μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, αλλά και ένα πιστόλι με πέντε φυσίγγια στον γεμιστήρα, το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος άσκησε δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και διακίνηση ναρκωτικών και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.