Σπυροπούλου: Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον;

Έχει δεχτεί πρόταση για τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό σόου.

 

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους τελευταίους μήνες να μας έχει απασχολήσει κυρίως με τις εκδρομές της εν μέσω πανδημίας, που προκάλεσαν κατά καιρούς έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, όμως η ίδια φαίνεται πως είναι πλέον έτοιμη για δουλειά. Και μάλιστα, δεν θα ξέρει ποια θέση να πρωτοδιαλέξει!

Όπως μας ενημέρωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που σχεδόν έχει «κλειδώσει» για τη θέση της παρουσιάστριας του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» δέχεται στενό μαρκάρισμα και από ένα ακόμη ριάλιτι.

Πρόκειται, φυσικά, για το My Style Rocks, στην παρουσίαση του οποίου έχει ήδη βρεθεί στο παρελθόν η εντυπωσιακή ξανθιά, που εκθρονίστηκε προσωρινά από την Κατερίνα Στικούδη.

Το ριάλιτι μόδας αναμένεται να επιστρέψει στη συχνότητα του ΣΚΑΙ στα μέσα της ερχόμενης σεζόν και όπως όλα δείχνουν ο Ατζούν θέλει να δει και πάλι την εντυπωσιακή Κωνσταντίνα στο τιμόνι.

Η πληροφορία αυτή έρχεται φαινομενικά σε σύγκρουση με την αρχική πληροφορία ότι η Κάτια Ταραμπάνκο θα βρισκόταν στην παρουσίαση του MSR, όμως στην πραγματικότητα οι δυο τους ενδέχεται ακόμη και να συνυπάρξουν.

Συγκεκριμένα, αν το ριάλιτι προβληθεί στο πρώτο μισό της σεζόν θα το παρουσιάσει η Κάτια, αν προβληθεί στο δεύτερο μισό – που είναι και το πιθανότερο – την παρουσίαση θα αναλάβει η Κωνσταντίνα και το μοντέλο, με τη μακρά παρουσία σε ριάλιτι, θα βρεθεί αυτή τη φορά στη θέση του κριτή. Και με βάση την μέχρι τώρα τηλεοπτική της πορεία, κάτι μας λέει ότι θα της αρέσει.

Όμως υπάρχει και τρίτη πρόταση για τα – ομολογουμένως υπέροχα – μάτια της Κωνσταντίνας: Φαίνεται πως η παραγωγή του Dancing With The Stars θα ήθελε να τη δει στο ρόλο της εκπαιδευόμενης χορεύτριας.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει.