Σπύρος Μαρτίκας για Survivor All Star: «Ο Στάθης Σχίζας μου οφείλει σημαντικό ποσοστό της νίκης του»

Ο Σπύρος Μαρτίκας έδωσε συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star κι αναφέρθηκε στον Στάθη Σχίζα, αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του από τον Στάθη Σχίζα.

«Ο Στάθης Σχίζας με λυπεί ιδιαίτερα, διότι τον έχω στηρίξει απεριόριστα. Μου οφείλει και σημαντικό ποσοστό από τη νίκη του. Ήμουν συνεχώς δίπλα του και τον στήριξα μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ίσως ο Σχίζας φοβάται να αλλάξει τη θέση του υπέρ του Μπάρτζη».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις παραβάσεις που αφορούσαν κινητά και φαγητό και μίλησε συγκεκριμένα, για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

Ο παίκτης διέψευσε ότι η πρώην συμπαίκτριά του κρατούσε κινητό τηλέφωνο, καταλογίζοντας στον Νίκο Μπάρτζη την ευθύνη για την αποβολή της και κατηγορώντας τον πως είπε ψέματα.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Νίκος Παρτσώλης έγινε έξαλλος με τα λεγόμενά του και γρήγορα ξέσπασε ένταση στο πλατό.

«Δεν είναι ριάλιτι εδώ, είναι συνέντευξη, αν θες Σπύρο μου να τηρούμε αυτούς τους κανόνες. Σε άκουσα να λες ότι το μεγαλύτερο ψέμα του Νίκου Μπάρτζη είναι ότι η Ασημίνα δεν κράτησε ποτέ κινητό. Με έκπληξη λοιπόν, σε ακούμε όλοι εδώ, είμαστε 20 άνθρωποι, να λες ένα τέτοιο ψέμα. Μπροστά σε αυτούς τους 20 ανθρώπους η Ασημίνα παραδέχτηκε ότι κράτησε κινητό. Αναρωτιέμαι λοιπόν, γιατί να βγεις και να πεις ένα τέτοιο ψέμα δημόσια», του είπε, με τον παίκτη να επιμένει ότι λέει την αλήθεια.