Σπύρος Πούλης: «Ακόμα και εάν αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του»

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και την Ελένη Βουλγαράκη για τους «βεντετισμούς» συναδέρφων του και απαντά μεταξύ άλλων εάν θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε περίπτωση αθώωσης του.

«Έχουμε κάνει μια πολύ ωραία δουλειά» λέει ο ηθοποιός αναφορικά με τη συμμετοχή του στο «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», όπου και υποδύεται τον τηλεοπτικό σύζυγο της τρίτης Μαίρης, κατά κόσμον Κατερίνα Ζαρίφη.

Για τη σχέση των δυο τους αποκαλύπτει πως «αγαπήθηκαν με την πρώτη ματιά» και όπως δηλώνει χαρακτηριστικά στην ίδια βλέπει κάτι που δεν έχει δει σε άλλους ηθοποιούς.

«Κακώς άργησε να ασχοληθεί με την υποκριτική, έπρεπε να το είχε κάνει πιο νωρίς» συμπλήρωσε αναφορικά με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο Σπύρος Πούλης δηλώνει πως δεν του αρέσουν οι «βεντετισμοί» από ορισμένους συναδέρφους του. «Δεν μου έχει συμβεί, εάν όμως κάποιος μου συμπεριφερθεί έτσι ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω» αναφέρει.

Ερωτώμενος για τον Πέτρο Φιλιππίδη και εάν εξεπλάγην με όσα συνέβησαν απαντά: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μια αλαζονική συμπεριφορά, αλλά όλα τα υπόλοιπα δεν μπορούσαμε να τα φανταστούμε» και δήλωσε πως δεν θα συνεργαζόταν μαζί του ακόμη και εάν αθωωθεί.

«Πάντα θα υπάρχουν νέα “φυντάνια” να δημιουργήσουν τέτοιες καταστάσεις» λέει ο ίδιος στην ερώτηση εάν πιστεύει πως ο χώρος του θεάτρου «καθάρισε».