Σρόιτερ: Η αποκαλυπτική συνέντευξη για τις κόρες του

Τα… «μέτρα» που θα πάρει όταν μεγαλώσουν.

 

Ο άνκορμαν του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Alpha Παντού» και η συζήτηση πήγε στις δύο κόρες του.

Ο δημοσιογράφος είναι γνωστό πως τους έχει αδυναμία -έφτασε μάλιστα σε σημείο παρεξήγησης στη συνέντευξη που είχε δώσει στην Ελεονώρα Μελέτη αφού δεν έγινε κατανοητό ότι έκανε χιούμορ όταν δήλωνε ότι θα τις κλείσει σε μοναστήρι.

Και αυτή τη φορά πάντως, με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο δήλωσε ότι η μεγάλη του κόρη, 7 ετών, δεν γίνεται να ερωτευτεί κάποιον συμμαθητή της διότι είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά της και ότι όταν θα πάει στο Πανεπιστήμιο και ζήσει μόνη της, ο μπαμπάς θα εγκαταστήσει παρατηρητήριο για να την ελέγχει!

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε τις σκηνές τρέλας που βίωσε η οικογένεια κατά την τηλεκπαίδευση όταν -όπως είπε- ό,τι γινόταν σπίτι τους μεταφερόταν στην τάξη.
«Κάντε ησυχία γιατί κοιμάται ο μπαμπάς και μεταφερόταν σε όλη την τάξη.

Η απορία τους είναι “γιατί όταν μας μιλάς στην τηλεόραση και σου μιλάμε δεν μας απαντάς”» σχολίασε με χιούμορ ενώ ως «χαλί» ακούγονταν τηλεοπτικά γέλια σε κάθε του πρόταση.

«Δεν χρειάζεται να πας στη δουλειά, έχω λεφτά στον κουμπαρά μου» ήταν μία από τις ατάκες της κόρης του ενώ όπως αποκάλυψε στο σπίτι του οι γυναίκες είναι… 4 αφού και ο σκύλος τους, ακόμα, είναι γένους θηλυκού.