Στέφανος Κωνσταντινίδης για Φαίη Σκορδά: Ήταν κάτι που το ήξερα και όταν λέω ότι κάτι το ξέρω δεν το λέω έτσι

607

“Η Φαίη ένιωσε πάρα πολύ άσχημα από τη θεματολογία της εκπομπής την τελευταία της χρονιά στον ΑΝΤ1” δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο για τη διαμάχη του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και για την αποκάλυψη που έκανε για τον λόγο που έφυγε η Φαίη Σκορδά από το Πρωινό.

 

«Ο Γιώργος και ο Δημήτρης έχουν ζήσει πολλά στη ζωή τους. Θα ήταν πολύ πιο απλό να μιλήσουν στο τηλέφωνο και να λύσουν έτσι την παρεξήγηση. Θα έπρεπε να μιλήσουν και να τα βρούνε», σχολιάζει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Για τον λόγο της αποχώρησης της Φαίης Σκορδά από την εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα τον Ιούλιο του 2022, ο δημοσιογράφος διευκρινίζει: «Ήταν κάτι που το ήξερα και, όταν λέω ότι κάτι το ξέρω, δεν το λέω έτσι, το γνωρίζω.

 

Δεν το είχα πει όλον αυτό τον καιρό και είναι αλήθεια.

Η Φαίη ένιωσε πάρα πολύ άσχημα από τη θεματολογία της εκπομπής την τελευταία της χρονιά στον ΑΝΤ1 και η δική της προτροπή – πολύ πριν τελειώσει η σεζόν και αποφασίσουν αν θα μείνουν εκεί – είχε πει ότι δεν θέλω να παραμείνω στον ΑΝΤ1 με αυτό το πράγμα».

«Η κοπέλα αισθάνθηκε ότι δεν της ταιριάζει. Το να σου έρχονται αναγούλες και να κάνεις εμετό στο διάλειμμα της εκπομπής σου σημαίνει ότι δεν αντέχεις, το σώμα αντιδρά.

Και αυτό είναι κάτι που συνέβη πραγματικά. Η Φαίη είναι σε άλλο κανάλι και κάνει την εκπομπή που της αρέσει», καταλήγει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.