Στη 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε την 112 ΠΜ.

 

Την 112 Πτέρυγα Μάχης (112 ΠΜ) στην Ελευσίνα επισκέφθηκε σήμερα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος από τον διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) Υποπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Βαγενά και το 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού (2ο ΣΥΑΣ), συνοδευόμενος από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού (ΔΑΣ) του ΓΕΣ υποστράτηγο Γεώργιο Κουμεντάκο.

Κατά την επίσκεψή του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνομίλησε με τους χειριστές των ιπτάμενων μέσων, μεταξύ των οποίων και κάποιοι που μόλις είχαν προσγειωθεί από τα μέτωπα της πυρκαγιάς, τους μηχανικούς αεροσκαφών και ελικοπτέρων καθώς και με το λοιπό προσωπικό υποστήριξης εδάφους, τους οποίους ευχαρίστησε για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει έως τώρα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ανταποκρινόμενοι στις υψηλές απαιτήσεις, πολλές φορές αγγίζοντας τα όρια των φυσικών τους αντοχών.

Τόνισε επίσης ότι ο αγώνας που δίνουν αδιάκοπα τις τελευταίες ημέρες τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Επίσης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επεσήμανε την σπουδαιότητα της απαρέγκλιτης τήρησης των μέτρων και των κανόνων ασφαλείας καθώς και τη συνεχή εγρήγορση καθ΄ όλη την διάρκεια της εκτέλεσης των αποστολών τους.

Παράλληλα, στην 112 ΠΜ ο κ. Φλώρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με προσωπικό της Γαλλίας, το οποίο μόλις είχε επιστρέψει από αποστολή πυρόσβεσης και το οποίο συνδράμει την χώρα μας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, εκφράζοντας τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχαριστίες του.