Στην Ελλάδα το νέο Toyota Yaris με τιμή από 13.600 ευρώ!

431

Από τα 13.600 ευρώ θα ξεκινά η εισαγωγική έκδοση του Toyota Yaris στην ελληνική αγορά. Στη συγκεκριμένη διαμόρφωση του νέο Toyota Yaris εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 1,0 λίτρου, o οποίος επί της ουσίας προέρχεται από την προηγούμενη γενιά του αυτοκινήτου αποδίδοντας 69 ίππους.

Το τρικύλινδρο σύνολο των 998 κ.εκ. συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων και δεν θα προσφέρεται σε όλες τις αγορές, παρά μόνο σε εκείνες που το φορολογικό ή μη καθεστώς ευνοεί τους χαμηλού κυβισμού κινητήρες.

Μεγαλύτερη βαρύτητα έχει δοθεί αναμφίβολα στην υβριδική έκδοση του αυτοκινήτου, η οποία έχει ως αφετηρία ένα τετρακύλινδρο σύνολο 1,5 λίτρου και ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου (3,7 λίτρα/100 χλμ.) η οποία στη χώρα μας θα πωλείται έναντι 17.170 ευρώ.

Την γκάμα του νέου Toyota Yaris συμπληρώνει η έκδοση βενζίνης 1,5 λίτρου, η ισχύς της οποίας φτάνει τους 121 ίππους και προσφέρεται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης, γνωστό και ως CVT.

Στην έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο, η τιμή διαμορφώνεται στα 15.550 ευρώ ενώ σε αυτή με το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης στα 16.830 ευρώ.

H ιαπωνική φίρμα δέχεται ήδη παραγγελίες για το νέο Toyota Yaris, ωστόσο, οι πρώτες παραδόσεις αυτοκινήτων στη χώρα μας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.