Στο πλευρό του Κώστα Σπυρόπουλου, η Χριστίνα Πολίτη

Μετά από το πλήθος καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο, σειρά έχει μία νέα είδηση που ακούγεται τις τελευταίες μέρες, σχετικά με δημοφιλή ηθοποιό και θιασάρχη ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση ανάρμοστης συμπεριφοράς σε γυναίκες συναδέλφους του.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι πέντε γυναίκες ηθοποιοί μαζί με την συμβουλή δικηγόρου θα έδειχναν στην δημοσιότητα το πρόσωπο αυτό, όμως μία κίνηση το αποκάλυψε πολύ νωρίτερα.

Τις τελευταίες ώρες, η Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Μπότση, και η Λουκία Μιχαλά, προέβησαν σε ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media με κατηγορίες κατά του Κώστα Σπυρόπουλου για απαράδεκτες κινήσεις γενετήσιου χαρακτήρα ενώπιον τους, δείχνοντας έτσι την στάση τους ενάντια σε παρόμοια περιστατικά που διαδραματίζονται.

Η σύντροφος όμως του γνωστού ηθοποιού, Χριστίνα Πολίτη, θέλοντας να δείξει την στήριξή της, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι: «ο Κώστας μου, ο πιο γλυκός σύντροφος, ο πιο υποστηρικτικός άνθρωπος, ο απόλυτος μπαμπάς της ευρύτερης οικογένειάς μας»

Η περίοδος αυτή είναι αρκετά δύσκολη για το ζευγάρι, καθώς η αποκάλυψη έγινε σε χρονική περίοδο όπου η Χριστίνα Πολίτη κάνει τις τελευταίες πρόβες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «ΣΟΥΚΟΥ Family» στον ΣΚΑΪ από κοινού με τους Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη. Όπως είχε γίνει γνωστό ο σύντροφος της μάλιστα θα έκανε την εμφάνιση του στην εκπομπή ως καλεσμένος, με πολλούς να αναρωτιούνται αν θα την ακυρώσει ύστερα από τα τελευταία γεγονότα.