Στο σκαμνί 25χρονος Πακιστανός για βιασμό και αποπλάνηση 11χρονης

Βιασμός παιδί πορνογραφία

Στο σκαμνί με την κατηγορία του βιασμού και της αποπλάνησης μιας 11χρονης από την Κάρπαθο θα καθίσει ένας 25χρονος Πακιστανός.

Η εισαγγελέας ζητά από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου την παραπομπή του αλλοδαπού σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Στην ίδια πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελική λειτουργός ζητά την παράταση της προσωρινής κράτησης του νεαρού για έξι μήνες ακόμα, δηλαδή το 12μηνο να γίνει 18μηνο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της 24ης Απριλίου 2020, μετά την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία η 50χρονη μητέρα της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία η κόρη της είχε βρεθεί νωρίτερα το απόγευμα στο σπίτι του αλλοδαπού και ο τελευταίος τη φίλησε στο στόμα, πράγμα που είχε κάνει και μερικές ημέρες νωρίτερα! Από την προανάκριση των αστυνομικών προέκυψε ότι ο Πακιστανός και η ανήλικη είχαν γνωριστεί δέκα ημέρες πριν από την καταγγελία και η 11χρονη είχε επισκεφθεί το σπίτι του άλλες δύο φορές.

Την προσκάλεσε να μπει μέσα
Σε μία από τις συναντήσεις τους το κορίτσι φέρεται ότι ήταν ημίγυμνο και ότι ο αλλοδαπός ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του μετά την καταγγελία, ο 25χρονος είχε διαφύγει από την πίσω πόρτα. Πάντως, αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται, αν και προανακριτικά τα είχε παραδεχτεί. Όπως υποστηρίζει ο Πακιστανός, η κοπέλα περνούσε έξω από το σπίτι του και την προσκάλεσε να μπει μέσα. Αρχικά μιλούσαν και, όταν τη ρώτησε για την ηλικία της, η κοπέλα φέρεται ότι του είπε πως είναι 20 ετών!

Στην ανακρίτρια ο αλλοδαπός ισχυρίστηκε ότι απλώς αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν δύο με τρεις φορές και τίποτε περισσότερο, ενώ αρνήθηκε ότι υπήρξε οποιαδήποτε ερωτική πράξη ανάμεσα σε αυτόν και στην ανήλικη. Μετά την απολογία του ο αλλοδαπός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή ενώ, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», αργότερα ασκήθηκε από την ανακρίτρια και συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος του για το αδίκημα του βιασμού.

Για την κατηγορία αυτή ο Πακιστανός έδωσε συμπληρωματική απολογία στις 4 Δεκεμβρίου και επέστρεψε στη φυλακή, όπου παραμένει ως σήμερα.

Σημειώνεται ότι σε καταθέσεις μαρτύρων υποστηρίζεται ότι ο Πακιστανός γνωρίστηκε με την 11χρονη έξω από δημοτικό σχολείο και ότι το παιδί τον είχε ενημερώσει ότι είναι μαθήτρια. Υποστηρίζεται ακόμη ότι η αδελφή της είχε κάνει παρατήρηση στον Πακιστανό να μην πλησιάζει το παιδί και εκείνος είχε επιχειρήσει να ανοίξει συζήτηση μαζί της.