Στον Μέσι ρίχνει την ευθύνη ο πρώην μάνατζερ του Γκριεζμάν – «Είναι δικτάτορας!»

Μέσι - Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν έχει καταφέρει ακόμα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αυτό σύμφωνα με τον πρώην μάνατζερ του, Έρικ Ολάτς οφείλεται στο γεγονός ότι αισθάνεται «ξένο σώμα» στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα στη συνέντευξη του στο France Football ο έμπειρος ατζέντης δε δίστασε να μιλήσει και για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος, όπως τόνισε, κάνει κουμάντο στην ομάδα ενώ εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με τον Γκριεζμάν.

«Το κλαμπ είναι άρρωστο, δεν είναι στον Αντουάν το πρόβλημα. Όταν πήγε πέρσι το καλοκαίρι, ο Μέσι δεν του μιλούσε, δεν του έδινε την μπάλα. Δημιούργησε ένα τραύμα με αυτή την αρνητική υποδοχή. Αυτό άφησε το στίγμα του και ήταν εμφανές. Προσθέστε σε αυτό ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος, η ομάδα δέχτηκε οκτώ γκολ από την Μπάγερν και άλλαξε τρεις προπονητές. Οι συνθήκες δεν είναι καλές.

Ο Αντουάν πήγε σε μια ομάδα όπου κάνει κουμάντο ο Μέσι. Είναι δικτάτορας και μονάρχης, δεν είδε με καλό μάτι τη μεταγραφή του Αντουάν εξ αρχής. Τον έκανε να νιώσει ανεπιθύμητος εξ αρχής.

Ο Αντουάν είπε πολλές φορές πως δεν έχει πρόβλημα με τον Μέσι, αλλά ποτέ δεν συνέβη το αντίστροφο. Στα μάτια τα δικά μου, είπε πως ήθελε να φύγει για να δει τι δύναμη έχει ακόμη για τη λήψη αποφάσεων στην ομάδα. Τελικά έμεινε. Κλασικός Μέσι! Όσο καλός είναι στο γήπεδο, τόσο κακός είναι έξω από αυτό».