Στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 49 χρόνια το ΟΑΚΑ

Στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 49 χρόνια παραχωρείται το ΟΑΚΑ, καθώς εγκρίθηκε ομόφωνα από το ΔΣ του γηπέδου η σύμβαση και πλέον απομένουν μόνοι οι υπογραφές.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5), ενέκρινε τη σύμβαση παραχώρησης του κλειστού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια και απομένουν πλέον μόνο οι υπογραφές.

Είναι μία ιστορική ημέρα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς αποκτά και με τη βούλα το δικό του γήπεδο.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του “Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης”, στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου “Νίκος Γκάλης” στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δυνάμει του άρθρου 44 του ν. 4934/2022.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης Παραχώρησης, εξασφαλίστηκε πλήρως το δημόσιο συμφέρον, η συνέχεια της εύρυθμης λειτουργίας όλου του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, καθώς και η διασφάλιση των ερασιτεχνικών αθλημάτων, που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται σε χώρους του κλειστού γυμναστηρίου “Νίκος Γκάλης”.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η Παραχώρηση, με την υπογραφή της σχετική Σύμβασης μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός».