Η συνταγή της Κατερίνας Λένη για το πιο λαχταριστό μοσχαράκι σε πήλινο με φέτα.
Με τα παρακάτω υλικά και τα μυστικά της σεφ το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!
1 κιλό μοσχάρι σπάλα
400 γρ. κριθαράκι
1 κρεμμύδι
2 καρότα
200 ml ελαιόλαδο
100 ml κόκκινο κρασί
1 βάζο συμπυκνωμένο χυμός
1 κουτάκι ντομάτα κονκασέ
1 κ.σ. Πελτές ντομάτες
1 δαφνόφυλλο
1 ξυλάκι κανέλας
3-4 κόκκους μπαχάρι
μοσχοκάρυδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
φρέσκο θυμάρι
ελαιόλαδο
2 λίτρα νερό ή ζωμός λαχανικών
1.200 ml ζωμός από το μοσχάρι
φέτα γραβιέρα