Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Μάρθης που χάθηκε στα Τέμπη

180

Στον αέρα της εκπομπής «Αταίριαστοι» βγήκε σήμερα η Μαρία Καρυστιανού που έχασε την κόρη της, Μάρθη, στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Κάθε μέρα προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε έναν αγώνα να δώσουμε. Αν εγώ δεν είχα να δώσω αυτό τον αγώνα, δεν ξέρω τι θα έκανα. Επισκεφθήκαμε τον Ανακριτή και του ζητήσαμε να μας βοηθήσει να δικαιωθούμε. Ήθελα πολύ να τον δω και να με δει για να μπορέσει να δει και το ανθρώπινο στοιχείο πίσω από όλα τα χαρτιά που έχει. Ήθελα να καταλάβει την αγωνία και την επιθυμία να αποδοθεί δικαιοσύνη στο έπακρον».

«Γίνονται κάποιες ανακρίσεις. Η ταχύτητα δεν είναι απαραίτητη για μένα, με την έννοια του εννοείται ότι δεν θέλω να πάρει χρόνια, εννοείται ότι δεν θέλω να γίνει κάτι βεβιασμένα. Θέλω να γίνει σε τέτοιο χρόνο ώστε να γίνει σωστά. Από εκεί και πέρα, αναγκαστικά οι ευθύνες θα μεταφερθούν σε διευθυντές, προϊσταμένους και πολιτικά πρόσωπα. Εγώ θέλω να δω τον Ανακριτή να καλεί αυτούς που αποφάσισαν ότι η τηλεδιοίκηση είναι πολύ ακριβή και ας πάρουμε το ρίσκο. Εγώ ζω στη χώρα που δύο τρένα για 19 λεπτά κινούνταν στην ίδια γραμμή», είπε.

«Πρέπει τα παιδιά να δικαιωθούν! Δεν έχω ελπίδα, ως Μαρία, ότι θα οδηγηθούμε στη δικαίωση. Γιατί η δικαιοσύνη έχει αποδείξει μέχρι τώρα, δυστυχώς το αντίθετο. Στο μυαλό μου υπάρχει ακόμα αυτό που έγινε με το Μάτι».