Συλλυπητήρια για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά από τους πολιτικούς αρχηγούς

 

 

Συγκλόνισε τον πολιτικό κόσμο ο θάνατος της Φώφη Γεννηματά. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία, εξέφρασε αρχικά την θλίψη του για τον χαμό της Φώφης Γεννηματά και επισπεύδει την επιστροφή του στην χώρα μας. Θα ακολουθήσει και γραπτή ανακοίνωση με τα συλλυπητήρια του πρωθυπουργού στους οικείους της Φώφης Γεννηματά.

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

 

 

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Aλέξης Τσίπρας, όπως και πλήθος άλλων πολιτικών, έγραψε για τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά: «Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Έδωσε με πείσμα και αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή μέχρι το τέλος. Η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συντρόφους της».

 

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά, πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, την οποία αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό για την εντιμότητα της, αλλά και τη γενναιότητα με την οποία έδωσε τη μάχη για τη ζωή. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ» αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΜέΡΑ25 αναφέρει : « Η Φώφη Γεννηματά έχασε τη Μεγάλη Μάχη, μια μάχη που την έδωσε γενναία. Το ΜέΡΑ25 την αποχαιρετά με σεβασμό»

 

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Φώφης Γεννηματά. Έδωσε αυτή την μεγάλη μάχη με θάρρος και αξιοπρέπεια μέχρι την ύστατη στιγμή. Θα την θυμόμαστε με σεβασμό» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.