Εύκολη συνταγή για λαχταριστό κέικ πορτοκάλι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Είναι από τις συνταγές για κέικ που πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξετε!
Υλικά (μερίδες 12)
300 γραµμ. αλεύρι που φουσκώνει
2 πρέζες αλάτι
200 γραµμ. βούτυρο μαλακό
250 γραµμ. ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
4 αυγά
Ξύσμα από 2 ακέρωτα πορτοκάλια
1/2 κ.γλ. σόδα μαγειρική
100 γραµμ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
140 γραµμ. ξινόγαλο ή γιαούρτι 2% 50 γραμμ. καλαμποκέλαιο
Λίγο βούτυρο μαλακό και λίγο αλεύρι για τη φόρμα
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο argiro.gr