ΣΥΡΙΖΑ: Φθηνό πολιτικό ριάλιτι με πινγκ πονγκ δηλώσεων

135

Είναι τέτοια η κατάσταση που από χθες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Παύλος Πολάκης σκέπτεται ή να ιδρύσει δικό του κόμμα ή να διεκδικήσει ο ίδιος την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ…

Η νέα φωτιά άναψε με μία νέα ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη από τις ΗΠΑ, καθώς επέλεξε εκτός από το να δίνει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν, να απευθυνθεί ευθέως στον προκάτοχό του.

Σε μία μακροσκελέστατη ανάρτηση, ο κ. Κασσελάκης κατηγόρησε ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα ότι τον υπονομεύει, με τη φράση: «Ελα και ανάλαβε και θα είμαι συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά σου, χωρίς να σε υπονομεύσω ούτε στιγμή. Αν όμως δεν το επιθυμείς, σταμάτα την υπονόμευση και στήριξέ με να κάνω την προσπάθειά μου», έγραφε η πρώτη ανάρτηση, που διεγράφη.

Το ξανασκέφτηκε, κάτι του μετέφεραν, αποφάσισε μετά από τρία λεπτά να σβήσει την ευθεία αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα και ανέβασε μία άλλη, όπου αντί για υπονόμευση έκανε λόγο για «παιχνίδια».

«Ελα και ανάλαβε και θα είμαι συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά σου χωρίς να σε υπονομεύσω ούτε στιγμή. Αν όμως δεν το επιθυμείς, στήριξέ με να κάνω την προσπάθεια για το κόμμα μας, χωρίς παιχνίδια», έγραψε, αλλά το γράψε – σβήσε έκανε μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι ο ίδιος ανέμενε.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποφεύγει να απαντά ευθέως στον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς απαντά ο κομματικός «στρατός» του αντ’ αυτού. Μιλώντας κατά τη βράβευσή του από ιδιωτικό αμερικανικό πανεπιστήμιο στην Κωνσταντινούπολη, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε εμμέσως με ένα απόφθεγμα του Αβραάμ Λίνκολν, σύμφωνα με το οποίο «αν θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δώσε του εξουσία».

Πηγή: Eleftherostypos.GR