Τα 3 ζώδια που είναι πιθανότερο να παντρευτούν αργότερα στη ζωή τους

Ο γενέθλιος χάρτης σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την ερωτική σας ζωή, όπως το είδος του συντρόφου με τον οποίο είστε πιο συμβατοί ή πόσο πιθανό είναι να χωρίσετε. Επιπλέον, μπορεί να σας πει πότε είναι πιθανό να παντρευτείτε. Και ενώ ένας επαγγελματίας αστρολόγος θα κάνει μια βαθύτερη αναζήτηση στον χάρτη σας, για να συγκεντρώσει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, μια ματιά στο ζώδιό σας μπορεί να σας δώσει μια εικόνα.

Σύμφωνα με την Emily Newman, αστρολόγο, υπάρχουν τρία ζώδια που είναι πιθανότερο να παντρευτούν αργότερα στη ζωή τους.

Κριός
Οι Κριοί έχουν την τάση να «παγιδεύονται» στη φάση του μήνα του μέλιτος μιας σχέσης. Νιώθουν όμορφα στα πρώτα στάδια του δεσμού τους, ενώ φοβούνται πως μια πιο σοβαρή δέσμευση θα τους στερήσει την ελευθερία τους. Γι’ αυτό και θα διασκεδάζουν όσο περισσότερο μπορούν. «Λατρεύουν να παίρνουν τις αποφάσεις τους μόνοι τους. Χρειάζονται επίσης πολύ χρόνο για να βρουν τον σωστό σύντροφο. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που συνήθως παντρεύονται αργότερα στη ζωή τους. Συχνά νιώθουν ότι ο σύντροφός τους θα τους στερήσει την ελευθερία τους», λέει η αστρολόγος.

Δίδυμοι
Ως ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια και με κυβερνήτη τους τον Ερμή (πλανήτη της επικοινωνίας) οι Δίδυμοι, δεν βλέπουν τον λόγο να μείνουν σε μία σχέση μόνο με έναν άνθρωπο για όλη τους τη ζωή. Επιπλέον, βαριούνται πολύ εύκολα και χρειάζονται διαρκώς ερεθίσματα, ώστε να βρίσκονται σε εγρήγορση. «Λατρεύουν τους ανθρώπους που εξιτάρουν το μυαλό τους. Είναι παιχνιδιάρηδες και βαριούνται εύκολα. Θέτουν υψηλά στάνταρντ για τις σχέσεις τους και επιθυμούν να βρουν έναν ιδανικό σύντροφο. Γι’ αυτό και αργούν να δεσμευτούν για μια ζωή».

Υδροχόος
Το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους και δεν μπαίνει σε νόρμες και κανόνες. Οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητοι, προοδευτικοί και ιδιαιτέρως έξυπνοι, ενώ είναι πολύ συνειδητοί για την ελευθερία τους. «Απολαμβάνουν ιδιαίτερα την εργένικη ζωή, ενώ όταν αποφασίσουν να δεσμευτούν, χρειάζονται έναν σύντροφο που τους δίνει χώρο στη σχέση τους. Δεν εκτιμούν την παράδοση τόσο όσο άλλα ζώδια, επομένως ο γάμος δεν είναι απαραίτητος γι’ αυτούς».